Badrumsrenovering Skövde

Att renovera badrummet är ett stort projekt som kräver noggrann planering och professionell hjälp. Om du vill förnya ditt badrum och öka värdet på din bostad, kan du anlita Rörmokare Skövde för att få ett snyggt och funktionellt resultat. Vi på Rörmokare Skövde har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar i Skövde och omnejd. Vi kan hjälpa dig med allt från design och materialval till installation och färdigställande. Vi följer gällande branschregler och säkerställer att ditt badrum uppfyller alla krav på vatten- och fukttålighet.

Några av fördelarna med att renovera badrummet är:

 • Du får ett modernt och fräscht utseende som passar din stil och smak.
 • Du kan utnyttja ytan bättre och skapa mer förvaring och komfort. 
 • Du kan installera nya armaturer och vitvaror som sparar energi och vatten.
 • Du kan öka välbefinnandet och hälsan genom att välja material som är lätta att rengöra och som motverkar mögel och bakterier.
 • Du kan höja värdet på din bostad och göra den mer attraktiv för potentiella köpare.

Om du är intresserad av att renovera ditt badrum i Skövde, kontakta oss på Rörmokare Skövde för en kostnadsfri offert. Vi kommer gärna hem till dig och diskuterar dina önskemål och behov.

Vi kan även visa dig exempel på tidigare utförda badrumsrenoveringar som vi har gjort i Skövde. Rörmokare Skövde är din pålitliga partner för badrumsrenovering i Skövde. Vi ser fram emot att höra från dig!

Visualisera ditt badrum i 3d innan det byggs.

Så går det till:

När du väljer att anlita Rörmokare Skövde för din badrumsrenovering, kan du räkna med en smidig och välplanerad process. Vårt team av experter kommer att arbeta nära dig för att säkerställa att varje steg går enligt plan. Här är en översikt över hur vi går tillväga när vi renoverar ditt badrum:

 1. Planering och design: Vi börjar med att noga lyssna på dina önskemål och behov. Vi hjälper dig att välja rätt material och design för ditt nya badrum, och tar hänsyn till din budget och tidplan.

 2. Rivning och förberedelser: När designen är klar och alla material är inköpta, börjar vi med att riva ut det gamla badrummet. Vi tar hand om allt avfall och ser till att området är väl förberett för renoveringen.

 3. Installation av rör och el: Våra erfarna rörmokare och elektriker installerar nya rör och elinstallationer enligt gällande regler och normer. Vi ser till att allt är korrekt installerat och säkert för användning.

 4. Montering av väggar och golv: Vi installerar nya väggar och golv med rätt fuktspärrar och isolering. Vi använder material av hög kvalitet för att garantera en lång livslängd och god funktion.

 5. Installation av sanitetsprodukter och inredning: Vi monterar nya armaturer, vitvaror och inredning enligt dina önskemål. Vi fokuserar på detaljer och finish för att skapa ett badrum som är både vackert och praktiskt.

 6. Slutbesiktning och städning: När allt arbete är slutfört, utför vi en noggrann slutbesiktning för att säkerställa att allt uppfyller våra höga kvalitetskrav. Vi städar noga och lämnar ditt nya badrum skinande rent och redo för användning.

Ring oss (Öppet 24/7)

Tilbud